Najsavremenije tehnologije i najkvalitetniji materijali predstavljaju našu dobitnu kombinaciju u izradi savršenih ukrasnih kutija. Kvalitet i zadovoljstvo naših kupaca je naš krajnji cilj koji nam je omogućio dugogodišnju saradnju sa velikim brojem domaćih i stranih klijenata.

Naše kutije su unikatne zato što su rezultat posvećenosti i ljubavi naših radnika, koji svaki dan žele da stvore savršen proizvod za naše klijente. Ono što nas izdvaja jeste što je svaka kutija pravi ručni rad koji pažljivo i precizno prolazi kontrolu. Zamislite kutiju bilo kog oblika, dimenzija, boja ili dizajna, a mi ćemo je za vas napraviti . To čini Box Factory kutije autentičnim. Možemo da ponudimo kutije za cvećeukrasne kutijekutije za šeširekutije za kožnu galanteriju i druge kutije različite namene.

Naše kutije za cveće su jedan od naših najprodavanijih proizvoda. Izreka kaže: „Ljudi poklanjaju cveće zato što je to istinski smisao ljubavi“. Prekrasan buket u savršenoj kutiji obradovaće svaku osobu. Mi stvaramo jedinstvene kutije za cveće koje će vam upotpuniti radosne trenutke i izmamiti osmeh.

Naše dugogodišnje iskustvo i profesionalnost donelo nam je veliki broj zadovoljnih klijenata. Veliki broj cvećara u našoj zemlji i šire svoj proizvod pakuje u naše ukrasne kutijeSavršen rođendanski poklon u našoj kutiji oduševiće svakog slavljenika.
Nemate ideju za novogodišnje iznenađenje? Sve poklone i iznenađenja za vaše zaposlene i poslovne partnere možete spakovati u naše malo remek delo. Kod nas postoji izreka „Poklonu se u zube ne gleda“ ali potrudite se da Vaš poklon izazove oduševljenje, a ne zahvalnost po automatizmu.

Sposobnost da kutiju prilagodimo potrebama Vašeg biznisa doneo nam je veliki broj klijenata iz modne industrije. Svaka haljina, šešir, kaiš ili novčanik je unikat koji treba da oslikava temperament i karakter određene osobe, pa tako i kutija u kojoj se poklanjaju mora da bude unikatna i jedinstvena.

Želimo da budemo deo Vašeg uspeha i da sarađujemo zajedno. Ukoliko i Vi imate iste ciljeve slobodno nas kontaktirajte.